.
Hans Björnströms förfrågan.

.

Hej.

Jag skulle vilja komma i kontakt med jurist, gärna erfaren kring miljömål, för diskussion kring möjligheterna att överklaga en dom jag milt sagt är missnöjd med.

Hans Björnström (70/71)

070-682 80 51

hans.bjrnstrm@telia.com

 

.
Fredags-Skärmen 8 juli

Hans Källström, GU 57/58, med fru besökte Skärmen. Här omgivna av Britt, Curt-Erik, Rolf, Sture och Sam.

.

En flaska “Bäska droppar” var en av många berättelser när Hans Källström, GU 57/58, med fru besökte Skärmen och ventilerade gamla minnen över en kopp kaffe.

Vid muckar-festen 1958 köpte Hans och övriga värnpliktiga en flaska whisky för att överlämnas som present till Sam. Dock blev törsten för stor och flaskan dracks upp. Efter många års gnagande samvetskval stannade Hans till, 45 år senare, utanför Sam och Britts hus i Norra skogen. En flaska “Bäska droppar” överlämnades och en gammal oförrätt blev äntligen reglerad och Hans fick ro i sitt samvete.

Av denna historia meddelar Sam att alla med dåliga samveten från sin värnpliktstid vid FJS är hjärtligt välkomna att, som Hans, stanna till vid Järpstigen och överlämna någon välsmakande present för att på så sätt få ro i sina dåliga samveten.

.

.

Månadslunch i juli hos Jon

Vi var tolv deltagare på den välsmakande lunchen. Här ses Jörgen Wik och Lasse Jansson (Go Frölundait) i förgrunden.

.

Fanjunkare Persson inviterade oss även den här månaden till en trevlig lunch. Vi träffades på TivedensMat, Krogen mitt i skogen, där krögare Jon som alltid bjöd på välsmakande spis. Tolv deltagare hade ett par timmars trevlig samvaro.

.

.

.
Event i Lägret torsdagen den 30 juni

Fskj Patric ur GU 89/90 har genomgång av dagens agenda för sina medarbetare på Skärmen.

.

Patric Broddheimer, GU 89/90, arrangerade en häftig eftermiddag i Lägret i spetsen för sin byggfirma från Göteborg. För att fira en medarbetares 60-årsdag hade han med hjälp av några vänner här i Karlsborg komponerat en fullspäckad eftermiddag.

Det började med kaffe på Skärmen och fortsatte med hopphallen, hopptornet varefter man avslutade med Fallskärmsjägarbastun och grillning i Lägret under några soliga kvällstimmar. En eftermiddag som ett tufft byggargäng från Göteborg förmodligen sent ska glömma…

.
.

.

.

.

Sommarhälsningar från Södra skogen

201 Svante

0706-913891

.