.

.

Bäste fallskärmsjägare!

Julen närmar sig. Dagarna är korta och mörka. Ingen snö eller kyla så här långt men vackert julpynt ute i samhället ger ändå en härlig julstämning. Vättern och Bottensjön ligger fortfarande öppna.

I lägret blommar rosorna och gräsmattan lyser grön. Hösten har varit mild i Karlsborg och prognosen framöver ser inte ut att bjuda på några större förändringar. Är naturligtvis avundsjuk på alla er som bor längre norrut i vårt avlånga land. Snö och kyla hör ju julen till…

.

Pandemin har styrt våra liv under större delen av det gångna året och många förändringar har gjorts i vår vardag för att minska smittspridningen. Även FJS-dag och vårt 50-års jubileum fick ju flyttas fram ett år. Under våren 2021 kommer arbetsgruppen att informera om upplägget för vårt 50-års jubileum på FJS dag 2021.

Äntligen ser vi också ljuset i tunneln. Vaccin är på väg och förhoppningsvis blir 2021 ett år när vi så sakteliga kan börja umgås igen. Håll i, håll ut, håll avstånd så ses vi på FJS-dag i augusti 2021.

.

Resultatet för ”Bidrag till hemsidan” blev utmärkt. Vi är 58 man som bidrar med 1700 kronor. Överskottet på 613 kronor har vi skänkt till Radiohjälpen/Världens barn. Bra jobbat!

.

.

God Jul och Gott Nytt År

Karlsborg den 18 december 2020

201 Svante

.

.

Orrhult och Krejci

.

.

.

.