.

Jag är livrädd…

Livrädd att åter komma till Karlsborg på sommarens jubileum och möta 304 Lars blick. Lovade visst honom och några fler att återkomma med bilder från 70/71 – och det har nu gått fyra år utan bilder. Men, med anledning av att hustrun och jag ska flytta in i husbil för en tvåårig resa, är det dags för döstädning 4.0. Och vad hittar jag i botten på en av många ouppackade lådorna från förra flytten? Bilder! Här kommer därför en liten aptitretare till dess jag kommer ner till lådans botten:

.

.

Så här mycket käk hade en skrivbordsnisse räknat ut att en jägare skulle bära med sig för att klara 3 veckor i skogen…

.

.

… men när ryggsäcken var packad till bristningsgränsen…

.

.

… så tvingades 138 Håkan packa ner resten i en sopsäck!

.

.

Till slut kom dock snyggingarna iväg under ledning av Spången för att kolla om räknenissens övriga idéer fungerade. Noteras kan att många av oss var rejält hungriga på slutet – troligen för att sopsäcken fick stanna hemma ;-))

.

Hälsningar från fotografen 135 Peter,

som lovar återkomma – och möta 304 Lars med stadig blick.

.

.

.