.

.

Information till alla FJS 70-71 som anmält intresse att komma till vårt planerade 50-års jubileum den 21-23 augusti 2020

.

Vårt planerade 50-års jubileum i augusti 2020 ställs in, främst mot bakgrund av nuvarande anvisningar och prognoser från Folkhälsomyndigheten gällande Corona/Covid-19. Som många nog känner till är FJS-dag i augusti 2020 också inställt.

Vi inom planeringsgruppen, och säkert många av er som anmält intresse av att delta, har nog känt att oddsen för genomförande av vårt jubileum 2020 har minskat allt mer efter hand som veckorna gått. Utifrån ovanstående har vårt beslut, att ej genomföra vårt jubileum i augusti 2020, varit enkelt och självklart att ta. Självklart tar vi alla FJS 70-71 nya tag och siktar på att fira vårt 50-års jubileum under FJS dag i augusti 2021 (egentligen 51-års jubileum efter inryckning och 50-årsjubileum efter muck). Tidigare preliminär bokning av boende (Karlsborgs Vandrarhem B&B) och gemensam festmiddag är framflyttad till våra jubileumsdagar i augusti 2021.

Inom planeringsgruppen hoppas vi och tror att alla som tidigare anmält intresse att delta i augusti 2020 kvarstår med sin respektive intresseanmälan att komma på 50-årsjubileum för FJS 70-71 under FJS dag i augusti 2021 (preliminärt 20-22/8). ”Vilja, mod, uthållighet” gäller fortfarande och vi hoppas att det blir minst lika bra uppslutning som hittills att träffa varandra och umgås under gemytliga former. Vi har säkert mycket att prata om och berätta för varandra då många av oss ej träffats efter muck 1971.

Om någon får förhinder eller av annan anledning vill avboka sin intresseanmälan att delta på FJS 70-71 jubileum i augusti 2021 ombeds ni att maila eller på annat sätt meddela detta till någon av oss i planeringsgruppen.

Vi återkommer efter hand med mer information gällande planering och genomförande av vårt jubileum i augusti 2021 här på vår hemsida. Maila eller ring gärna om ni har frågor, synpunkter mm på vårt 50-års jubileum.

Trots att det känns trist att vi ej kan träffas och fira vårt 50-årsjubileum i år som vi tidigare planerat lyfter vi nu blicken, ”håller grytan kokande” och ser fram emot att vi träffas i Karlsborg i augusti 2021. Hoppas att alla är friska och har hälsan i behåll både nu och framöver. Avslutningsvis önskar vi er alla en trevlig och avkopplande sommar.

.

För planeringsgruppen 50-års jubileum FJS 70-71

Kristianstad den 17 maj 2020

101 Bertil

bertil.wildt@gmail.com

 

320 Cenneth Jubileumssamordnare

cenn1@me.com

.

.

1a Pluton tidig uppställning

 

.

Andra pluton i Kiruna

.

.

.