.

.

I december 2010 överlämnade jag vår inramade plutonsbild till 323.Fallskärmsjägarkompaniet för att få den uppsatt bland övriga Blå djävlar i slutvärnet. Dessvärre tycks jag ha begått något formellt fel eftersom plutonsbilden fortfarande, nu i juni, låg kvar i fönsternischen där den lades i december. Jag tar det fulla ansvaret för detta och inser att det inte bara är att lämna upp fotografier för att få dem uppsatta på FJS hedersplats.

Ansatt av en liten Blå djävul beslöt jag mig för att hämta ner plutonsbilden för uppsättning på Skärmen. Under enkla men värdiga former spikade jag upp vårt fotografi och som hedersbetygelse avslutade jag med att göra ett jävligt kraftigt marsch-anträde vid dörren.

Bäste Blå djävlar av årgång 1970/71, jag känner faktiskt att vi hamnat helt rätt när vi som enda plutonsbild, men tillsammans med en kompanibild på GU 52/53, sitter uppsatta på Skärmen bland övriga bilder på fina gamla händelser under FJS historia. Hit kan vi ta med barnbarnen, peka ut våra unga anleten och med blanka ögon berätta om bedrifter som vi utförde under vår tid vid FJS.

I Lägret hör vi hemma och för att alla ska ha möjlighet att titta på plutonsbilden håller jag Skärmen öppen varje fredag mellan klockan 13.oo – 21.30

Midsommarafton är Skärmen stängd men istället öppen torsdag e.m. (ca 16.30 och några timmar framåt).

Välkomna!

.

.

Med vänlig hälsning och önskan om en Glad Midsommar till Er alla,

201 Svante

.

.