.

Lägeransvarig till Fallskärmsjägarlägret i Karlsborg

 

Fallskärmsjägarklubben har fr.o.m. den 15 april 2011 till den 15 oktober 2011 en ansvarig i lägret. Svante Larsson är vår man som skall hjälpa till med att sköta bokningar och hålla öppet på Skärmen en dag i veckan, som det nu ser ut, fredagar.

Svante är från årsklass 1970/71 och har i senior ålder flyttat till Karlsborg. Han kommer att vara kontakten för klubbmedlemmar och sponsorer till våra projekt som på något sätt vill nyttja lägrets anläggningar (Bastun, DC-3:an, Skärmen och Befälsbaracken). Svante nås via bokningstelefon, 0703 646791, han kan ge ytterligare upplysningar om vilka regler som gäller och eventuella kostnader. Avsikten med att hålla fredagsöppet på Skärmen är att erbjuda en samlingspunkt för både lokala och tillresta medlemmar i klubben.

Tider:

Perioden 15 april-31 maj, 1 september-15 oktober håller Skärmen öppet på fredagar mellan kl. 09.30-18.00.

Under högsommaren (1 juni-31 augusti) är öppet-tiderna fredagar, 13.00–21.30

.

Det finns då möjlighet att ta en fika och umgås med gamla och träffa nya kamrater. Har du vägarna förbi Karlsborg, passa på att titta in till lägret och ägna en stund åt nostalgi. Tveka inte att ringa Svante för ytterligare information.

 

Fallskärmsjägarklubben.

.

.

.

Det är med glädje som jag tar på mig ansvaret att på fredagar skapa en trevlig mötesplats i Gamla lägret under sommarhalvåret 2011. En mötesplats där vi själva eller i sällskap med familj och vänner kan besöka lägret för att ägna oss åt en stunds mingel, minnen eller nostalgisk förevisning för närstående.

Varje fredag under sex månader är lägret bemannat och Skärmen öppen på de tider som FJS-klubben nämnde i meddelandet här ovan. Tillsammans gör vi Lägret till en trevlig mötesplats!

.

För övrigt önskar jag Er alla en riktigt Glad Påsk

201 Svante

.

.

PS. Här kommer ett glatt meddelande från Harry Lantz…

.

Hej Svante!

Har varit borta några dagar och är nu återvid maskinen. Inriktningen för min del är nog att återvända till Karlsborg som det ser ut, men när det vet jag ej. Måste avveckla det jag har här i huvudstadsområdet. Efter pensioneringen har jag jobbat med avveckling av befästningar och det har medfört att jag är involverad med att rädda utrotningshotade djurarter (fladdermöss). Fråga Bengt Persson. Skall ut på skärtorsdagen och ha en liten föredragning för TV, vad det slutar med vet jag ej, vi får se hur det yttrarar sig.

Ha det bra och önskar Dig och alla i Karlsborg en GLAD PÅSK!

MVH/Fskj 83 Lantz, serg, fanjunkare, lt, kn Lantz vid FJS,

numera avdankad fortifikationsofficer och major Lantz

 

DS.


.