Bilder från Laila

.

Hej fallskärmsjägare,

här kommer några bilder tagna av Laila på Fallskärmsavdelningen (=tidigare tekniska). Bilderna är från FJS-dag i maj och jag valde tre på tandemhoppet eftersom de visar 239 Peter och 306 Bengt. Gött å ligga i soffan å titta, för det kittlar lätt i magtrakten vid blotta anblicken. Laila, som alltid har sin kamera med, ska jag försöka hålla mig väl med. Trevligt om vi kan få låna flera av hennes kommande bilder här på hemsidan.

Nästa vecka har 323.Fallskärmsjägarkompaniet hoppningar på Flugebyn och veckan därpå går Örnmarschen av stapeln. Ska försöka fånga några bilder från båda händelserna. Vår Örnmarsch hittar Du i tidningen Örnen nr 55, jul 1970.

.

.

Sköt om Er och lev väl!

Bästa hälsningar från Södra skogen, Karlsborg

201 Svante

.

PS. Här kommer Lailas bilder. DS