Från vår årskurs 1970/71 var vi följande närvarande, 101 Bertil, 136 Torkel, 208 Lennart och 201 Svante.

.

.

Bäste fallskärmsjägare!

Årets FJS dag firades som sig bör traditionellt förutom att all hoppning och förmiddagens aktiviteter på Flugebyn ställdes in. Vinden var för hård. Eftermiddagens program genomfördes med bland annat föredrag av Conny Gréus FJS/Cold Skills. En länk till Conny´s företag Cold Skills finns här. Där hittar du många bra prylar.

Senare på eftermiddagen uppställning i lägret följt av mingel, bastu och några pilsner. Trevligt umgänge med mycket tjöt och många glada ansikten.

En påminnelse till vår årgång 1970/71: Om 2 år firar vi vårt 50-års jubileum och de mentala förberedelserna kan påbörjas redan nu…för att slå rekord i antal deltagare har vi redan lyckats med år 2010 och det kan vi göra om igen år 2020 om vi vill…och det vill vi ju gärna.

.

Hans Lindmark är död.

Den 1 juli i år avled Hasse Lindmark. Hasse var fanjunkare och hade ansvar för utbildning av signalisterna när vi gjorde vår värnplikt. Han var bosatt i Karlsborg och drev under många år också restaurang Gyllene Örnen, först tillsammans med sin fru och efter hennes bortgång drev han restaurangen själv. Hasse var en stolt fallskärmsjägare och en glad och varm och välkänd profil med en räv bakom örat eller snarare kanske en varg. Hasse blev 75 år och en länk till hans dödsannons finns här.

.

.

Karlsborg den 28 augusti 2018

Med vänlig hälsning

201 Svante

.

Uppställning bakom de nya skyltarna som markerar årskurserna Foto: Erika Fredholm

.

Käck och Forsberg framför oss fallskärmsjägare Foto: Erika Fredholm

.

Fallskärmsjägare, musik och DC 3an Foto: Erika Fredholm

.

Harry Lantz bland andra… Foto: Erika Fredholm

.

Dagens fallskärmsjägare från skvadronen Foto: Erika Fredholm

.

Många vackra baskrar på uppställningen Foto: Erika Fredholm

.

Foto: Erika Fredholm

.