.

Bäste Fallskärmsjägare!

Snön har förvandlat omgivningarna till ett riktigt tomtelandskap runt Karlsborg. Det passar ju perfekt så här dagarna före jul. Ett par grader kallt och lite snö på marken gör det betydligt ljusare och det infinner sig dessutom en fin julstämning. 

 

Hösten har, förutom mycket annat, bjudit på trevliga jobb med Överlevnadsskolan. Dessutom den årliga surströmmingen i museet hos Fanjunkar´n, luncher med gamla FJS:are på Kastanjen, ett antal mil på hojen och andra trevligheter. Överlevnadsskolans årsmöte för oss CAC-instruktörer på Karlbergs slott i början av december var nog lite av en höjdpunkt. Förutom härligt umgänge och god middag berättade Johan Gustafsson om sina omskakande och närmast ofattbara år som kidnappad av al-Qaida i Mali.

 

Det blev ett bra resultat för ”Bidrag till hemsidan”.  Vi var 50 man som bidrog och överskottet på 464 kronor har vi skänkt till Radiohjälpen ”Världens Barn”.

Bra jobbat Gubbar! För varje år blir vi fler som bidrar…

 

Med önskan om en GOD JUL och ett GOTT NYTT 2019

Karlsborg den 19 december 2018

201 Svante

 

.

.

 

.

.

Fanjunkar´n bjuder på jultallrik på Skomakar´n. Vi fick en riktigt trevlig pratstund, som alltid, och lite nya minnen dök upp.

 

I september bjöd 136 Torkel mig på en guidad tur i Tivedens nationalpark och dess omgivningar. En heldag med många berättelser, både släkt- och jobbrelaterade, av Torkel. På bilden Torkel framför ”Junker Jägares Sten”. Tivedens nationalpark är verkligen storslagen, intressant och vacker.

.

Det blev drygt 1000 goa mil på hojen under säsongen.

.