Nationaldagen den 6 juni på Karlsborgs fästning. Fallskärmsjägarna visar upp sig och delar av sin utrustning. Bra grabbar med trevlig attityd och god reklam för förbandet.

.

.

Bäste fallskärmsjägare!

En fantastisk försommar med värme och vackert väder. Vi får hoppas att fortsättningen blir lika fin även om det gärna får regna någon gång också.

För egen del gjorde jag under vintern en två månaders resa i Patagonien med besök i Argentina och Chile. Intressant, vackert, annorlunda och en gammal dröm uppfylldes. Våren har sen passerat med trevliga jobb för FM Överlevnadsskola och naturligtvis en del hojåkning även om säsongen kom igång först i mitten på april.

Fallskärmsjägarnas dag blir i år helgen den 17-19 augusti. Väl mött!

.

Med förhoppning om en trevlig sommar!

Karlsborg den 8 juni 2018

201 Svante

.

.

Lägret är som alltid välskött och vackert.

.

Kadetthoppning i maj. Två hopp på Flugebyn för att erövra sina ”Vingar”

.

Fallskärmsavdelningen övervakar och bedömer hoppen…

.

Uppställning i lägret där stolta kadetter tilldelas sina erövrade ”Vingar” följt av samkväm med grillat och gott.

.

En helg i maj besökte 69 mullrande motorcyklar med veteraner från BBMC lägret. En mycket uppskattad förevisning fick veteranerna av Bengt Persson och Jan Erik Pettersson.

.

Veteraner tar plats i DC 3:an

.

Patagonien i december 2017 och januari 2018. Årets resa för mig där jag besöker platser som Ushuaia, Punta Arenas, Magellans sund, Puerto Natales, El Chalten, El Calafate, Trelew och Buenos Aires. Det gäller att passa på…

.