.

.

.

Månadslunch på restaurang Gyllene Örnen

Ett vackert dukat långbord mötte oss på Gyllene Örnen

.

Krögare Hasse Lindmark serverar vid bordet.

.

300g utsökt Pepparbiff

.

.

Fanjunkare Perssons månadslunch

November månadslunch för fallskärmsjägare ägde rum på restaurang ”Gyllene Örnen”. Krögare Hasse Lindmark bjöd oss på en gourmetlunch till ett fantastiskt pris och serverade en välhängd Pepparbiff av prima råvara. Arton lunchgäster intog förrätt följt av Pepparbiff tillagat efter eget önskemål, därefter en kopp kaffe med Hasses egenhändigt bakade kladdkaka och ett glas punsch, naturligtvis av märket Facile, för de törstande.

Tack Hasse för ypperlig mat och trevlig service och tack Bengt för bra samordning av månadsluncherna.

 

Med vänlig hälsning från Kalleborg,

201 Svante

.

PS. Jag kan meddela att också Harry Lantz minns den myggfria natten då termometern visade minus 47 grader under en övning utanför Kiruna vintern 1971. Bengt Persson, Harry med fru Britt-Marie och undertecknad gjorde en tur till Åland i förra veckan och ventilerade gamla minnen över en god middag. DS

.