.

Lunch i februari för FJS-seniorer på Hotell Wettern i Karlsborg.

.

Liksom varje månad, kallade fanjunkar´n till gemensam lunch på Hotell Wettern igår. Krögare Bosse bjöd på köttfärslimpa alternativt stekt salt sill och därtill kaffe med kaka.

Någon dagordning är aldrig nödvändig för efter sedvanliga artighetsfraser så spårar vi raskt in på gamla minnen. Tiden glöms och vi försvinner in i det förgångna. Tjo och skratt, där gamla historier blandas med aktuella händelser. Några av namnen som i sin frånvaro hördes nämnas denna gång var bland annat Rönnerman, KarlsborgsJohan, Kindström, Simonsson, Elmsäter, Björnström, Sg Fransson och Öfu Kuoppala med sina kära gröna gummistövlar.

HB:s hälsning till gänget framfördes och kontrades med att Du får gärna komma till nästa lunch och själv berätta historien om hundspannet, tunneln och tåget.

Signalistfanjunkare Hasse bar dagen till ära en yvig och fantastiskt vacker “Davy Crockett mössa” som imponerade på oss alla.

.

.

Karlsborg som ovan

201 Svante

.

PS. Jag saknar fungerande e-postadress till 123Jansson, 150Söder, 341Lundin samt sedan länge 310Larsson och 125Franzén. Hör av Dig om Du vet! DS.

.

.

.

.