TIDSANDAN 1970/71

hämtad från

YouTube

På väg till fest 1970…

Gällivarevisan som har anknytning till bilden är en hälsning till (232) Sven-Erik.

.

För att påminna oss om tidsandan för ungefär 40 år sen kan vi lyssna på en go historia. Höj volymen på datorn, en klick på länken och njut av Lars Ekborg i någon av  “Bunta ihop dem” eller “Utskällning” eller varför inte “Dörrförsäljerskan” med Birgitta Andersson och Hasse Alfredsson.

Musik från den här tiden är Bobby Bare, Kris KristofferssonBeatlesSimon & Garfunkel, Chuck Berry, Leonard Cohen, Sven Ingvars,  Spotniks, Johnny Cash, Creedence,  Bob Dylan, van MorrisonSam CookeOtis Redding, Rolling Stones, Beach Boys, Hep Stars, Hootenanny Singers, Elvis Presley, bland många, många andra. Jag hoppas att Du hittar något guldkorn, själv hittade jag flera.

Fler bilder på sajten

301 Andersson har skickat bilder till sajten. Du ser bilderna sist i det här inlägget och jag har också lagt upp dem i huvudmenyn under fliken “Bilder 70/71” och därefter “Bilder tredje pluton”. Bilderna visar Hopp i snöglopp, Narvik-resa, Kebnekaise och Högvakten.

Ny flik i huvudmeny

301 Andersson har skickat bilder från KFÖ 1974 i Boden. Dessa bilder har jag lagt in under en ny flik i huvudmenyn som kallas “Rep”.
Om Du vill komma direkt till sidan så klicka på KFÖ 1974 i Boden.

Senast anmälda deltagare till 40-års jubileet är (140) Lars-Göran Arvidsson. Här kan du se aktuell Deltagarlista.

Vi ses på FJS-dag den 28-30 maj. Det finns plats för oss alla.

.

Bohuslän den 7 april 2010

Svante (201)

.

PS. YouTube-klipp hanterar Du så här. Du klickar på den blå texten så öppnas ett nytt fönster och Du kan lyssna på inslaget. Ljudet får Du kanske justera på Din dator. När inslaget är klart släcker Du ner fönstret. Ett jävla klickande men ganska trevligt faktiskt. Tag hjälp av barn eller barnbarn om Du får problem eller ring mig så hjälper jag Dig gärna. DS

.

Nya bilder från 301 Andersson

Kommentera ovanstående inlägg