.

Fanjunkar´n rekryterar nytt elitförband

Envisa rykten gör gällande att fanjunkare Persson kommit på den briljanta idén att rekrytera personal till ett nytt elitförband. Målet sägs vara att erbjuda Försvarsmakten sina tjänster och därigenom på ett idag så populärt sätt konkurrensutsätta nuvarande Special Forces. Ett bra initiativ och tecken på god entreprenörsanda tycker vi på redaktionen.

Ovanstående bild visar fanjunkare Persson omgiven av fyra aspiranter som i lördags testades för sin duglighet. Hårda prov under ledning av Adam Stålsmeden i vårt gamla läger men alla fyra klarade testet med glans.

.

.

Ny Lägerfogde

Cold Skills, med fallskärmsjägarna Conny och Jan-Erik i spetsen, har övertagit ansvaret för Lägret. Uthyrning, bokning och tillsyn fortsätter som tidigare och kontakt får vi via Lägertelefonen 0703-646791. Många friska idéer finns inför sommaren och snart kanske vi åter kan samlas i Lägret över en kopp kaffe serverat av trevliga ungdomar. Jag rapporterar när kaffet är på gång.

.

.

Preparatus supervivet

Även en gammal fallskärmsjägare kallas emellanåt in för uppdrag när Försvarsmaktens överlevnadsskola har sina tuffa övningar. Du hittar ett reportage från senaste tillfället, som riktade sig till journalister, om Du klickar här.

.

.

Månadslunch

Nu på torsdag, den 7 juni, är det åter dags för en månadslunch tillsammans med övriga gamla FJS-are. Fanjunkar´n har denna gång valt -Krogen mitt i skogen- eller -Tivedens mat- som den också kallas.

Du som önskar vara med anmäler Dig till Bengt Persson på telefon 0505-44495 senast idag den 5 juni.

.

.

Bastubad och tjôt…?

Finns det intresse bland oss från GU 70/71 (minst 10-15 personer) att mötas en lördagskväll nu i början på sommaren med bastubad och därefter tjôt över en pilsner på Skärmen? Logi ordnar vi själva.

Är Du intresserad så meddela mig snarast via mail, så ska jag fixa och göra ett förslag,

l.svante.larsson@telia.com

.

.

Kalleborg den 5 juni 2012

201 Svante

0706-913891

.

.