Foto: Laila på FA

Foto: Laila på FA

.

Föredrag
om
Fallskärmsavdelningen

Fallskärmsjägarskolan (FJS), i den form som vi hade 1970/71 och under ledning av en skolchef, upphörde 2008. Idag är Fallskärmsavdelningen och 323:e Fallskärmsjägarkompaniet skilda åt och verkar var för sig på K3.

För att berätta om sina verksamheter får vi besök på Skärmen av Fallskärmsavdelningens Björn Janderberg den 24 februari klockan 14.30 och 323:e Fallskärmsjägarkompaniets Tornie Ottersten den 20 april klockan 14.30. Du som vill veta mer om dagens fallskärmsjägare ges här ett gyllene tillfälle att lyssna och ställa frågor över en fika på Skärmen.

Vi kommer också att bjudas på föredrag den 9 mars klockan 14.30 av Tor Cavalli-Björkman då han berättar om Försvarets överlevnadsskola och den 23 mars klockan 14.30 av Per Ingemarson från K3, som kommer att ge en helhetsbild av verksamheten på regementet.

Har Du frågor så kontakta mig på Lägertelefonen 0703-646791

.

Nästa fredag den 24 mars klockan 14.30 kommer Björn Janderberg till Skärmen och berättar om Fallskärmsavdelningen.

Alla är hjärtligt välkomna!

.

.

Hälsningar från ett kallt och snötäckt Kalleborg,

201 Larsson

0706-913891

.

PS.

Nu på måndag, den 20 februari, åker ett gäng glada ynglingar till Åland med M/S Cinderella för att tjôta och umgås över en bit mat. Avgång klockan 18.00 från Stadsgården, Viking-terminalen mitt i Stockholm, och åter tisdag eftermiddag 15.30.

Vi som redan bokat in oss är följande fallskärmsjägare: Tore “Sam” Samuelsson, Bengt Persson, Yngve Persson, Svante Larsson.

Harry Lantz meddelar att han också följer med.

Du som vill göra oss sällskap på resan är varmt välkommen! Viking Line Bokningstelefon 08-452 40 00

DS.

.

.

Björn Janderberg och Mikael Hågner från Fallskärmsavdelningen

.

.