Kamratmiddag

218 Johansson arrangerar vår gemensamma kamratmåltid på fredagskvällen den 28 maj. Inbjudan, som presenteras som ett inlägg här på vår hemsida, kommer i nästa vecka. Håll ögonen öppna och var beredda på en måltid i jägarmiljö.

 

Logipaketet-Gula Villan

Just nu är vi 32 bokade på logipaketet till vandrarhemmet Gula Villan. Här på hemsidan under fliken ”40-års jubileum” och sedan ”Deltagare” ser Du vilka vi är. Jag har bara 8 bäddar kvar och fortfarande gäller bindande bokning och ”först till kvarn…”

 

Hemsidan, Sajten eller Bloggen

Kärt barn har många namn och oavsett vad vi kallar den så är det vår gemensamma mötesplats.

 

  • Inlägg görs tills vidare via mig (201) och alla är naturligtvis välkomna med sina inlägg. Skicka dem till mig så publicerar jag.

 

  • Kommentarer gör Du själv när du är inne på hemsidan. Klicka på kommentarer (Comments) så öppnas ett fönster och Du kan kommentera. Första kommentaren Du gör går via mig för godkännande men sedan är det fritt fram att kommentera direkt på hemsidan.

 

Fler bilder

Det har tillkommit bilder från Tures album på hemsidan. Under fliken ”Värnplikten 1970/71” och sedan ”Bilder 70/71” och även under ”Första pluton” hittar Du dem.

302 har skickat bilder som Du hittar under “Tredje pluton”. Fler bilder och gamla skrönor till hemsidan tas emot med glädje.

.

Bohuslän den 26 januari 2010

Svante (201)