Fallskärmsjägarlägret på Sveriges Nationaldag den 6 juni 2017

.

Bäste fallskärmsjägare,

Ett härligt väder ramade in årets firande av Sveriges nationaldag här i Karlsborg. Mycket folk, från när och fjärran, bjöds på ett gediget och varierat program uppe på fästningen. Förutom högtidstal av f d landshövdingen, utdelning av utmärkelser, välkomstceremoni för nya svenska medborgare, musik, sång, dans, marknad, aktiviteter, fika och mat mm så hade naturligtvis regementet och FM visning av sina resurser…alltid lika spännande att titta på…och Cold Skills sålde ökenkängor för halva priset. Vilken härlig dag! Några bilder från dagen ser ni längre ned på sidan.

.

Årets FJS dag infaller lördagen den 19 augusti. På FJS klubbens hemsida kan du läsa mer om årets program. Väl mött den 19 augusti i FJS-lägret!

.

.

Önskar er alla en riktigt trevlig sommar,

.

Karlsborg den 13 juni 2017

201 Svante

.

.

Utanför “sjukan” hade populära fallskärmsjägare förevisning av diverse materiel.

.

Att få pröva en fallskärm är naturligtvis riktigt häftigt..

.

…och även många vuxna prövar hur utrustningen känns.

.

Under dagen var det förevisning av DC 3:an i Lägret. Här med fanjunkar´n i förgrunden.

.

“Race for Heroes”, solo SM i Multisport, hade start för kajak vid Jägarbryggan.

.

Veteranträff i Karlsborg

Två glada fallskärmsjägare på veteranträff den 6 juni. Regementschefen Dag Lidén tilldelar Tor Cavalli-Björkman K3:s förtjänstmedalj i guld för hans arbete inom Försvarsmaktens Överlevnadsskola. Fotograf: Elin Antonsson/Försvarsmakten

.

.