Foto Ronnie Hammar:Försvarsmakten

Soldaterna hämtar utrustning inför insatsen i Mali Foto: Ronnie Hammar/Försvarsmakten

 

.

Glad påsk

Fantastiskt väder med strålande solsken och kyliga nätter har under en längre tid dominerat Karlsborg. Snön är i stort sett borta, Bottensjön frusen men Vättern är öppen liksom den varit hela vintern. Nu är det bara den goa värmen vi väntar på…

Hojen är väl preparerad i garaget och kan tas ut på ett ögonblick men kylan gör nog att det dröjer ytterligare någon vecka innan premiärturen, vilket kan jämföras med i fjol då första rundan skedde redan den 13 mars.

Ronnie Hammar/Försvarsmakten har en aktuell artikel om fallskärmsjägarna som är på väg till Mali. Klicka här!

.

För övrigt önskar jag Er alla en riktigt GLAD PÅSK,

.

Karlsborg den 27 mars 2013

201 Svante

.

.

FJS-märke 1970